Ağustos 2012 Haberleri

Ç.Rizespor yakıştığı yerde olacak!

Ç.Rizespor yakıştığı yerde olacak! Çaykur Rizespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

İşte Krasic'in<font color='#FF0000'> sağlık durumu </font>

İşte Krasic'in<font color='#FF0000'> sağlık durumu </font> Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Milos Krasic'in Moskova maçı sonrasında MR'ı çekildi. İşte sonuç...

Del Piero için çılgına döndüler!

Del Piero için çılgına döndüler! Juventus'un efsanevi isimlerinden Alessandro Del Piero ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Celtic'in ilgilendiği yazıldı.

El Clasico'nun da kralı oldular!

El Clasico'nun da kralı oldular! Real Madrid ile Barcelona'nın karşı karşıya geldiği 'El Clasico'larda Kral'ın takımı olarak tabir edilen eflatun beyazlılar bir adım öne geçti.

Transferi yılan hikayesine döndü!

Transferi yılan hikayesine döndü! Manchester United'ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov, karışık transfer öyküsünde mutlu sona Londra'da ulaştı.

Türk basketbolunda büyük uzlaşma

Türk basketbolunda büyük uzlaşma 4 büyük basketbol kulubü, Ali Doğan'ın şeffaflık ve adil yönetim prensibinde birleştiler.

M.City eski Chelseali'yi kaptı!

M.City eski Chelseali'yi kaptı! Premier League'in son şampiyonu Manchester City'nin bir süredir peşinden koştuğu Sott Sinclair transferini bitirdiği yazıldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER