Aralık 2012 Haberleri

Sabri'nin en büyük tutkusu

Sabri'nin en büyük tutkusu Galatasaray'da kaptan Sabri Sarıoğlu'nun evinde beslediği iguanası İgor, Hürriyet'in Cumartesi ekine konuk oldu...

Ruslar<font color='#FF0000'> peşini bırakmıyor</font>

Ruslar<font color='#FF0000'> peşini bırakmıyor</font> Galatasaraylı futbolcu ile ilgili Rusya’dan iddialar arka arkaya geliyor...

Terim idmana alkollü geleni açıkladı

Terim idmana alkollü geleni açıkladı Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim yakın çevresine kaptanlık görevini üstelenen oyuncularun performansından memnun olmadığını söyledi.

Yıldırım transferde büyük oynuyor!

Yıldırım transferde büyük oynuyor! Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ın geri dönmesinin ardından transfer konusunda ciddi mesajlar verdi.

Bienvenu'dan sonra şimdi de Baros!

Bienvenu'dan sonra şimdi de Baros! Fenerbahçe'nin gözden çıkattığı Henri Bienvenu ile anlaştıklarını açıklayan Yılmaz Vural'ın yeni rotası Milan Baros oldu.

Neymar'ın <font color='#FF0000'>yeni adresi!</font>

Neymar'ın <font color='#FF0000'>yeni adresi!</font> Neymar da Silva Santos Junior'un 2014 yılında takımdan ayrılacağı ve muhtemel takımı babası tarafından 'ima' edildi.

Şenol Güneş'in golcü hedefleri!

Şenol Güneş'in golcü hedefleri! Süper Lig'i iyi tanıyan bir golcü arayan Şenol Güneş, Pierre Webo, LuaLua ve Uche Kalu'dan birini istiyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER