Aralık 2012 Haberleri

Gurbetçi yıldız Antep yolunda

Gurbetçi yıldız Antep yolunda Gaziantep Büyükşehir Belediye spor ligin ikinci yarısına bomba transferlerle girmeye hazırlanıyor.

Sneijder transferinde sürpriz gelişme

Sneijder transferinde sürpriz gelişme İsmi Galatasaray ve Fenerbahçe'yle anılan Hollandalı süperstar Wesley Sneijder'in Liverpool ile anlaştığı öne sürülüyor.

Kulüpler Birliği'ne yaylım ateşi

Kulüpler Birliği'ne yaylım ateşi Kulüpler Birliği'nin "Vergi borçlarımız kaldırılsın" talebine Grup 38 Taraftarlar Derneği, "Yapamıyorlarsa bıraksınlar" cevabını verdi.

Şaş ve Davala'yı şok eden Porto gerçeği!

Şaş ve Davala'yı şok eden Porto gerçeği! Galatasaray'ın başarılı profesyonellerinden Ebru Köksal ile antrenörler Hasan Şaş ve Ümit Davala, Porto Kulübü'ne bu ay başında çıkarma yaptı.

Pirlo da Messi kadar kaliteli!

Pirlo da Messi kadar kaliteli! Buffon, takım arkadaşı Andrea Pirlo'nun Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Dev Çotanaklar'ın şakası yok!

Dev Çotanaklar'ın şakası yok! Yeşil Giresun Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği Pertevniyal'i 86 – 82'lik skorla yenmeyi başardı.

Belediyespor 2012'de tutarsız!

Belediyespor 2012'de tutarsız! Belediyespor, 2012 yılında oynadığı 43 resmi maçta 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 20 mağlubiyet aldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER