SÜPER LİG

Bienvenu'dan sonra şimdi de Baros!

Fenerbahçe'nin gözden çıkattığı Henri Bienvenu ile anlaştıklarını açıklayan Yılmaz Vural'ın yeni rotası Milan Baros oldu.

Bienvenu'dan sonra şimdi de Baros!

Spor Toto Süper Lig'de kalmak için ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Elazığspor'da teknik direktör Yılmaz Vural hücum bölgesine takviye istiyor.

Elazığspor, Fenerbahçe'nin gözden çıkarttığı Henri Bienvenu'nun ardından rotasını Galatasaray'da bileti kesilen Milan Baros'a çevirdi.

Yılmaz Vural, katıldığı bir televizyon programında Henri Bienvenu ile prensip anlaşmasına vardıklarını dile getirmiş ve transfer döneminde bazı sürprizlerinin de olacağının sinyalini vermişti.

Milan Baros konusunda Galatasaray'ın bonservis kolaylığı göstermesi için sarı-kırmızılı yönetim ile pazarlık masasına oturacak olan Elazığspor'un en çok düşündüren konu ise Çek futbolcunun bu transfer teklifine sıcak bakmaması...

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve 6 ay daha sarı-kırmızılı kulüpte kalması durumunda 1.5 milyon euro daha garanti ücret alacak olan Milan Baros, gelen tekliflere de bu nedenle geri çeviriyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER