Nisan 2010 Haberleri

Trabzonspor 'Gençliği' ezdi geçti

Trabzonspor 'Gençliği' ezdi geçti Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde (TB2L) Final Grubu birinci devre müsabakalarında Trabzonspor, Olin Gençlik takımını 62-58 yendi.

Ankaragücü kampa girdi

Ankaragücü kampa girdi Turkcell Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Bursa altılısı ne kadar para verdi?

Bursa altılısı ne kadar para verdi? Türkiye Jokey Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, altılı ganyan 8, 10, 7, 2/1, 10, 8 şeklinde sonuçlandı.

Milli yüzücü veryansın etti

Milli yüzücü veryansın etti Milli yüzücü Derya Büyükuncu, kendisini çekemeyenlerin, hakkında yalan haberler yaptırarak, kötü lanse etmeye çalıştığını iddia etti.

Bucaspor'da iki eksik

Bucaspor'da iki eksik Bank Asya 1. Lig'de pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Bucaspor'da kaleci Cenk ve Mbemba'nın bu maçta forma giyemeyeceği bildirildi.

Akhisar gözünü Bank Asya'ya dikti

Akhisar gözünü Bank Asya'ya dikti TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda pazar günü sahasında Göztepe'yi ağırlayacak Akhisar Belediyespor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

TFF'den 5 kulübe lisans çıktı

TFF'den 5 kulübe lisans çıktı TFF Kulüp Lisans Kurulu, Kulüp Lisans Sistemi çerçevesinde yapılan denetimler sonucunda Turkcell Süper Lig'den 5 kulübe lisans verilmesini onayladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER