Nisan 2010 Haberleri

Gutierrez'in en beğendiği oyuncular

Gutierrez'in en beğendiği oyuncular Trabzonspor'un Kolombiyalı forvet oyuncusu Teofilo Gutierrez, Tam Saha dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Gutierrez'in Türkiye'de en çok beğendiği isimler ise...

'Süper' yarışta Kemal Kılıç damgası

'Süper' yarışta Kemal Kılıç damgası Kemal Kılıç, sezon başında çalıştırdığı Bucaspor ile şu anki takımının Süper Lig'e yükselme mücadelesinde son ikiye kalmasının çok hoş bir duygu olduğunu belirtti.

G.Saray karşısında haddimizi biliriz

G.Saray karşısında haddimizi biliriz Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da hedef galibiyet.

Aydınspor tesislerinde hırsızlık

Aydınspor tesislerinde hırsızlık Aydın Süper Amatör Küme takımlarından Aydınspor'un tesislerine giren hırsız ya da hırsızlar, tesislerdeki spor malzemelerini ve bilgisayar monitörlerini çaldı.

Efes Pilsen'in üst tur hedefleri

Efes Pilsen'in üst tur hedefleri Efes Pilsen'de antrenör Ergin Ataman, rakipleriyle 2 Mayıs Pazar günü yapacakları karşılaşmadan da galip ayrılarak, yarı finale çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Sapanca'ya 'Bahar' geldi

Sapanca'ya 'Bahar' geldi Türkiye Kürek Federasyonu Bahar Kupası Kürek Yarışları, yarın Sapanca Gölü'nde başlayacak.

Fenerbahçe finale kitlendi

Fenerbahçe finale kitlendi Fenerbahçe'de antrenör Aydın Uğuz, rakipleriyle 2 Mayıs Pazar günü yapacakları karşılaşmadan galip ayrılarak, finale çıkmak istediklerini söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER