Nisan 2010 Haberleri

Bilet kuyruğunda gergin anlar

Bilet kuyruğunda gergin anlar Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı stadyumun çevresinde bilet satışları devam ediyor.

Beşiktaş'ta Tabata'ya yol göründü

Beşiktaş'ta Tabata'ya yol göründü Siyah-beyazlı ekipte sezon ortasında Gaziantepspor'dan transfer edilen Rodrigo Tabata'ya yol göründü...

Fenerbahçe taraftarına uyarı

Fenerbahçe taraftarına uyarı Fenerbahçe Kulübü, yarın Eskişehirspor ile yapılacak maçta, rakip takıma ayrılan tribünden bilet alan sarı-lacivertli taraftarların stada alınmayacağını açıkladı.

Gökhan Gönül'ün şampiyonluk hasreti

Gökhan Gönül'ün şampiyonluk hasreti Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, bu sezon Turkcell Süper Lig'de ilk şampiyonluğunu yaşamak istediğini söyledi.

Barça Villa için gözünü karartı!

Barça Villa için gözünü karartı! Barcelona'nın ünlü ismi göndereceği ve bir yıldız için 40 milyon Euro ve 2 yıldızı gözden çıkardığı konuşuluyor...

Fenerbahçe'nin Es Es maçı 11'i

Fenerbahçe'nin Es Es maçı 11'i Fenerbahçe, yarın Eskişehirspor ile yapacağı maçı kazanarak, şampiyonluk yolunda avantajını korumak istiyor.

Altın Kemer sahibini bekliyor

Altın Kemer sahibini bekliyor Yağlı pehlivan güreşlerinde başpehlivana verilecek altın kemer, güreş ağası Yasin Çetin tarafından Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'ya teslim edildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER