Mayıs 2009 Haberleri

Bayern Munih Ribery için değer biçti

Bayern Munih Ribery için değer biçti Başta İngiliz ekipleri olmak üzere birçok dev ekibin gündeminde bulunan Franck Ribery, Bayern Münih için altın değerinde...

Kayseri Erciyes hocasını buldu

Kayseri Erciyes hocasını buldu Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'un, teknik direktör Mustafa Altındağ ile anlaşma sağladığı bildirildi

Tuttuğu takımdan vazgeçmiyor

Tuttuğu takımdan vazgeçmiyor O doğuştan fanatik ama babası bir türlü tuttuğu takımı beğenmiyor. Baba ne kadar zorlasa da bakın sonunda ne oluyor!

Devler 17'lik futbolcunun peşinde

Devler 17'lik futbolcunun peşinde Hollanda Ligi'nde Feyenoord forması giyen Luc Castaignos, şimdiden devleri peşinden koşturuyor.

İnter Juninho'yla yakın temasta

İnter Juninho'yla yakın temasta İtalya’da dolaşan son transfer dedikodularına göre Brezilyalı futbolcu Juninho, önümüzdeki sezon Inter forması giyebilir.

Mourinho'yu Terry gönderdi iddiası

Mourinho'yu Terry gönderdi iddiası İngiliz ekibi Chelsea'nin eski orta saha oyuncusu Claude Makelele, otobiyografisinde şok edici açıklamalrda bulundu.

İspanya'da Andres Iniesta şoku

İspanya'da Andres Iniesta şoku Sakatlandığı belirtilen Barça'nın yıldız ismi Iniesta'nın İspanya Milli Takımı formasıyla Konfederasyon Kupası'nda oynamasının zor olduğu öğrenildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER