Mayıs 2009 Haberleri

G.Saray'ı eleyen Efes finalde

G.Saray'ı eleyen Efes finalde Basketbol Ligi play-off yarı final serisi 2. maçında Galatasaray ile karşılaşan Efes Pilsen, farklı kazanarak adını finale yazdıran ilk ekip oldu..

Galatasaray 10 numarasını buldu

Galatasaray 10 numarasını buldu Adnan Polat'ın, 'Takımı onun etrafına kuracağım' açıklaması ile yeni sezonda Arda'nın 10 numaralı formayı giyeceği kesinleşti.

İşte Trabzonspor'in ilk transferi

İşte Trabzonspor'in ilk transferi Trabzonspor'un dün sürpriz bir şekilde prensipte anlaştığı Ferhat Öztorun, Tesisleri'ne gelerek yöneticilerle bir görüşme yaptı...

İran takımı Denizli'nin peşinde

İran takımı Denizli'nin peşinde İran Süper Ligi’nin iki büyük kulübünden biri olan Perspolis, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile çalışmak istiyor.

Bild'ten Fabian Ernst'e övgü

Bild'ten Fabian Ernst'e övgü Schalke 04´ten Beşiktaş'a transfer olan Fabian Ernst´e, Almanya´nın en çok satan gazetesi Bild´den övgü geldi.

İşte Beşiktaş'ın şampiyonluk marşı

İşte Beşiktaş'ın şampiyonluk marşı Bugün dananın kuyruğu kopacak olan ligde kazandığı takdirde şampiyonluğu garanti olan Beşiktaş'ın şampiyonluk marşlarını içeren albüm hazır.

Denizli'de Yusuf Şimşek izdihamı

Denizli'de Yusuf Şimşek izdihamı Denizlispor maçında forma giyemeyecek olan Yusuf kentte imza günü düzenledi, izdiham yaşandı

TREND HABERLER
TREND HABERLER