Mayıs 2009 Haberleri

Demirören'in ilk şampiyonluğu

Demirören'in ilk şampiyonluğu Turkcell Süper Lig'de en son, 100. yılını yaşadığı 2002-2003 sezonunda şampiyonluğu elde eden siyah-beyazlılar, 6 yıl sonra yeniden taraftarlarına şampiyonluk sevinci yaşattılar.

Gençlerbirliği direkten döndü

Gençlerbirliği direkten döndü Turkcell Süper Lig'in son hafta maçında sahasında ağırladığı Kayseri karşısında bozguna uğrayan G.Birliği, Antalya'nın A.Gücü'nü mağlup etmesiyle adeta kabustan uyandı..

Güiza'dan Trabzon'a ağır darbe

Güiza'dan Trabzon'a ağır darbe Sivasspor'un Galatasaray'a boyun eğdiği maçta, Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı doğan Trabzonspor, Fenerbahçe'ye son dakikada yenildi.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı

Trabzonspor Fenerbahçe maçı Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

G.Saray Grella'yı bitirmek üzere

G.Saray Grella'yı bitirmek üzere Galatasaray’da Vincenzo Grella transferi için artık son aşamaya gelindi...

Denizlispor-Beşiktaş maçı..

Denizlispor-Beşiktaş maçı.. Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Chelsea sezonu kupayla kapattı

Chelsea sezonu kupayla kapattı Chelsea, Federasyon Kupası finalinde Wembley Stadyumu'nda karşılaştığı Everton'u mağlup ederek sezonu kupayla kapattı...

TREND HABERLER
TREND HABERLER