DÜNYADAN FUTBOL

Bayern Munih Ribery için değer biçti

Başta İngiliz ekipleri olmak üzere birçok dev ekibin gündeminde bulunan Franck Ribery, Bayern Münih için altın değerinde...

Bayern Munih Ribery için değer biçti

Bayern Münih Ribery'yi satmaya yanaşmayacak gibi görünüyor. Bu doğrultudaki açıklamalarını sürdüren Bayernli yöneticiler, bu kez yeni bir açıklamada daha bulundular: "Ribery en az 100 milyon avro"

Başta Premier League'in büyükbaşları olmak üzere birçok dev dünya kulübünün gündeminde bulunan Franck Ribery, Bayern Münih için altın değerinde. Fransız yıldızı satmamaya yeminli gibi görünen Alman kulübünün başkanı Karl-Heinz Rummenige, TZ gazetesine yaptığı açıklamada, "Milyonların bir önemi yok: sonuç itibariyle bu konuda kararı veren Bayern olacaktır ve biz de Franck'ı göndermeyeceğiz" diye konuştu.

Bugün Bild gazetesine aynı konuda konuşan Bayern Genel Menajeri Uli Hoeness ise, daha iddialı bir açıklamada bulunarak, "Brezilyalı Kaka için 125 milyon avroluk bir teklif olduğunu duyduğumda, kendi kendime, Franck'ın transfer piyasasındaki değeri en az 100 milyon avrodur diyorum" ifadelerini kullandı. Yine de ünlü orta saha oyuncusuna herhangi bir fiyat biçmeye gönlünün varmadığını anlayan Hoeness, Ribery'yi elden çıkarmayı kesinlikle düşünmediklerini dile getirdi.

Teklif yağıyor

Ribery için daha önce Mancheser United'ın 70, Chelsea'ninse 50 milyon avroluk tekliflerde bulunduğu öne sürülmüştü. Bu arada Real Madrid ve Barcelona'nın da resmî teklif yapmaya hazırlandıkları belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezon Marsilya'dan Alman kulübüne transfer olan 26 yaşındaki Ribery'nin Bayern ile henüz iki yıllık sözleşmesi bulunuyor.

-Goal.com-

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER