Nisan 2009 Haberleri

Ribery kaçmaya yol arıyor

Ribery kaçmaya yol arıyor Bayern Münih'in Fransız futbolcusu Franck Ribery, gelecek sezon Alman kulübünden ayrılacağının mesajını verdi..

Mustafa Denizli'den basına tepki

Mustafa Denizli'den basına tepki Beşiktaş Teknik patronu Mustafa Denizli bazı medya organlarında takımı ve kendisi ile ilgili çıkan haberlere tepki gösterdi...

Liverpool'un istediği oyuncu

Liverpool'un istediği oyuncu İngiliz The Daily Mirror gazetesinin haberine göre Liverpool, sezon sonunda Olimpik Marsilya’da forma giyen Lorik Cana’yı transfer etmek istiyor.

Marsilya şampiyonluğa kilitlendi

Marsilya şampiyonluğa kilitlendi Olympique Marsilya, teknik direktörü Gerets'in ayrılmasından çok, 17 yıl aradan sonra tekrar şampiyon olmayı hedefliyor.

Denizli'nin geç kalan buluşması

Denizli'nin geç kalan buluşması Mustafa Denizli, kızları Selin ve Lal ile birlikte Beşiktaş Dergisi'nin mayıs sayısına verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Serdar Kulbilge'den açıklama

Serdar Kulbilge'den açıklama Kocaelispor'un süresiz kadro dışı bıraktığı Kaleci Serdar Kulbilge, kulübün bu kararı neden aldığını şu sözlerle açıkladı...

Fabian Ernst'ten iddialı sözler

Fabian Ernst'ten iddialı sözler Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Fabian Ernst, Türkiye'ye tatile gelmediğini, en büyük hedefinin Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER