Nisan 2009 Haberleri

Eric Gerets hangi takımla anlaştı?

Eric Gerets hangi takımla anlaştı? Sezon sonu Marsilya'dan ayrılacağını açıklayan Eric Gerets'in önümüzdeki sezon için hangi takımla anlaştığı belli oldu. İşte o takım..

4 takımımız ön eleme oynayacak

4 takımımız ön eleme oynayacak Henüz hiçbir şey netleşmedi, ama lig ve kupa maçlarının ardından oluşacak tablo Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki konumunu belirleyecek.

Sadri Şener'in kafasındaki isim

Sadri Şener'in kafasındaki isim Süper Lig'in bitmesine 5 hafta kala Ersun Yanal ile yolları ayıran Trabzonspor'da teknik direktör arayışları sürerken Başkan Sadri Şener bu konuyla ilgili olarak şunları söyledi..

Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama

Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama Yönetim kurulu, son gelişmeleri değerlendirmek üzere 2 Mayıs Çarşamba günü basın toplantısı düzenleyecek

Ajax Arda Turan'ı davet etti

Ajax Arda Turan'ı davet etti Arda hayranı olan Ajax Başkanı Uri Coronel G.Saray'ı Ağustos ayı başında düzenlenecek olan Amsterdam Turnuvası'na resmen davet etti..

Fenerbahçeliler'in biletleri satışta

Fenerbahçeliler'in biletleri satışta Beşiktaş maçı için sarı-lacviertli taraftarlara ayrılan biletlerin satışı başladı.

PSG'ye seyircisiz oynama cezası

PSG'ye seyircisiz oynama cezası Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris St Germain'e 1 maç seyircisiz oynama ve 35 bin avro para cezaları verildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER