Nisan 2009 Haberleri

Naim Süleymanoğlu korkuttu!

Naim Süleymanoğlu korkuttu! Olimpiyat şampiyonu rekortmen eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Hurma'ya tepki medyaya destek

Hurma'ya tepki medyaya destek Kayseri’nin önde gelen spor yazarları hakkındaki açıklamalar ile tepki alan Süleyman Hurma’ya bir tepki de Grup 38 Taraftarlar Derneği’nden geldi..

G.Saray'ın Hacettepe kadrosu

G.Saray'ın Hacettepe kadrosu Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak olan Galatasaray, Ankara'ya gitti.

Fenerbahçe tarihin eşiğinde

Fenerbahçe tarihin eşiğinde F.Bahçe derbide Beşiktaş'a yenilirse 1960-61 sezonunun 30. haftasında 2 puanlı sistemde 49 puan toplayan kadrodan daha az puan almış olacak..

Dilmen'den çarpıcı F.Bahçe analizi

Dilmen'den çarpıcı F.Bahçe analizi Milliyet'teki köşesinde F.Bahçe'yi analiz etmeyi sürdüren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Aragones'le takımın frekansının tutmadığını söyledi...

Sporda haftanın çarpıcı kareleri

Sporda haftanın çarpıcı kareleri Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Leo Franco için 2 talip daha

Leo Franco için 2 talip daha Galatasaray kulübü Genel Müdürü Adnan Sezgin'in prensipte anlaştıklarını açıkladığı Kaleci Leonardo Neoren Franco'ya iki talip daha çıktı...

TREND HABERLER
TREND HABERLER