Ocak 2009 Haberleri

Fenerbahçe Nonda'ya talip oldu!

Fenerbahçe Nonda'ya talip oldu! Ezeli rakipler transfer masasına oturmak üzere. F.Bahçe, sarı-kırmızılı rakibinin golcüsü Nonda’ya göz koydu!

Gazi, Alex'in ayaklarıyla yürüyecek!

Gazi, Alex'in ayaklarıyla yürüyecek! Vatani görevini yaparken iki ayağı kesilen ve ancak topuk kısımlarıyla yere basabilen Murat Dural, Alex'in ayaklarından alınacak silikon kalıpla yürüyecek !..

Skibbe kendinden emin konuştu

Skibbe kendinden emin konuştu Skibbe, Galatasaray TV’de “Teknik Yorum” programında son iki Sivasspor maçı ve Denizli ile deplasmanda oynanacak karşılaşmayı değerlendirdi.

Federer'in rakibi adeta çıldırdı

Federer'in rakibi adeta çıldırdı Avustralya açık’ı 2004, 2006 ve 2007’de kazanan isviçreli raketin rakibi ise bu sabah oynanacak rafael nadal-fernando verdasco maçının galibi olacak. federer bu finali kazandığı takdirde ise abd’li sampras’ın en çok grand slam kazanan tenisçi ünvanını da egale edecek.

3. Etapta Aava, Loeb'in önünde lider!

3. Etapta Aava, Loeb'in önünde lider! Stobart Ford sürücüsü Urmo Aava, İrlanda Rallisinde bir sürpriz yaptı, Estonyalı sürücü üçüncü etapta Sebastien Loeb'i arkasında tutmayı başararak liderliğe oturdu. ...

Trabzonspor'dan Yattara tepkisi

Trabzonspor'dan Yattara tepkisi İspanyol basını, Yattara'ya Real Madrid'in talip olduğunu ve kiralamak için 1.5 milyon Euro önerdiğini yazdı, Trabzon cephesi çıldırdı.

Süreyya'nın duruşma tarihi belli oldu

Süreyya'nın duruşma tarihi belli oldu Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) Milli Atlet Süreyya Ayhan Kop'un açtığı davaya karşılık, 2 Nisan 2009 tarihine duruşma verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER