Ocak 2009 Haberleri

Rıdvan Dilmen'den İddaa tüyoları

Rıdvan Dilmen'den İddaa tüyoları Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Milliyet yazarı Rıdvan Dilmen maçları sizin için yorumladı...

Pascal Nouma'dan ilginç sözler!

Pascal Nouma'dan ilginç sözler! Beşiktaş taraftarının unutamadığı Fransız oyuncu, eski takımı hakkında yine ilginç açıklamalarda bulundu

Kasımpaşa Mehmet Çolak'ı aldı

Kasımpaşa Mehmet Çolak'ı aldı Bank Asya 1. Lig'in iddialı takımlarından Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu'ndan Mehmet Çolak'ı transfer etti.

Kastamonuspor'da çifte imza

Kastamonuspor'da çifte imza Kastamonuspor, Hacettepe'den forvet Yasin Yeter ve bonservisi Gençlerbirliği'nde olan Zafer Çil ile sözleşme imzaladı.

Trabzon ile Ankara 9. randevuda

Trabzon ile Ankara 9. randevuda Trabzonspor ile Ankaraspor, yarın başkentte yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 9. kez karşı karşıya gelecekler.

Fenerbahce sitesinden garip ifade

Fenerbahce sitesinden garip ifade Bir açılış töreni haberini sayfasına taşıyan Fenerbahçe'nin resmi sitesinde Galatasaraylı futbolcular için garip bir ifade kullanıldı.

Sporda gergin anlar

Sporda gergin anlar Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

TREND HABERLER
TREND HABERLER