MAÇ ANLATIMLARI

Lionel Messi şampiyonluğun kaçmasına çok üzüldü

Lionel Messi şampiyonluğun kaçmasına çok üzüldü Arjantin’in yıldız futbolcusu Lionel Messi değerlendiremedikleri pozisyonlardan yakındı.

Alanya'da Alman taraftarlar çılgına döndü

Alanya'da Alman taraftarlar çılgına döndü Almanya'nın Arjantin'i yenerek Dünya Kupası'na uzandığı maçı Alanya'da Alman turistler bir arada izledi.

Mesut Özil Instagram'da Türk bayrağı paylaştı

Mesut Özil Instagram'da Türk bayrağı paylaştı Mesut Özil, kazandıkları Dünya Kupası'nın ardından Instagram'da Türkleri de sevindirdi.

Mesut Özil mecburen formasız kalmış!

Mesut Özil mecburen formasız kalmış! Mesut Özil, kupa töreninde formasız dolaşınca bazı tepkiler yükselmişti. Ancak bu olayın nedeni ortaya çıktı...

Dünya Kupası'nda Mesut dua ederken Messi ağladı

Dünya Kupası'nda Mesut dua ederken Messi ağladı Mesut Özil'in, kazandıkları için şükür duası yaptığı ve Messi'nin gözyaşlarını tutamadığı anlar görüntülendi.

Luiz Felipe Scolari istifa etti

Luiz Felipe Scolari istifa etti Brezilyalı teknik adam, üst üste aldığı kötü sonuçların ardından turnuvanın da sona ermesiyle istifasını verdi.

Dilmen Almanya ile Hollanda arasında oynanan finali yorumladı

Dilmen Almanya ile Hollanda arasında oynanan finali yorumladı Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Almanya ile Hollanda arasında oynanan finali yorumladı..

İki ismin sakatlığı F.Bahçe ve G.Saray'da moralleri bozdu

İki ismin sakatlığı F.Bahçe ve G.Saray'da moralleri bozdu Türkiye'den kupaya giden 26 futbolcudan sadece ikisi yarı final görürken, bu iki ismin sakatlığı F.Bahçe ve G.Saray'da moralleri bozdu.

Acun Ilıcalı Mesut Özil ile şampiyonluk kutladı

Acun Ilıcalı Mesut Özil ile şampiyonluk kutladı Acun Ilıcalı, 2014 Dünya Kupası'nın şampiyonu Almanya'nın kutlamalarına katıldı.

Almanya Arjantin'i 1-0 yendi kupayı aldı

Almanya Arjantin'i 1-0 yendi kupayı aldı 2014 Dünya Kupası finalinde Almanya ile Arjantin, Maracana Stadı’nda karşı karşıya geldi.

TREND HABERLER