MAÇ ANLATIMLARI

Rodriguez'e törensiz altın ayakkabı

Rodriguez'e törensiz altın ayakkabı Dünya Kupası'nda attığı 6 golün ardından Altın Ayakkabı'nın sahibi olan Rodriguez'i şoka uğratan bir gelişme yaşandı.

Brezilya 16 milyar dolar harcadı

Brezilya 16 milyar dolar harcadı Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'nda hükümet rekor kıran bir harcama yapmış.

Dünya Kupası'nın en iyi golü James Rodriguez'in

Dünya Kupası'nın en iyi golü James Rodriguez'in Kolombiyalı James Rodriguez'in 2. turda Uruguay'a attığı gol, 2014 FIFA Dünya Kupası'nın en iyi golü seçildi.

Neymar'dan özeleştiri

Neymar'dan özeleştiri Brezilya'nın Dünya Kupası'nda aldığı başarısız sonuçların ardından yıldız isim Neymar açıklamalarda bulundu.

Neymar'ı sakatlayan Zuniga'ya ölüm tehditleri

Neymar'ı sakatlayan Zuniga'ya ölüm tehditleri Dünya Kupası'nda Neymar'ı sakatlayan Kolombiyalı Zuniga koruma tutmak zorunda kaldı.

FIFA'dan Messi için Altın Top açıklaması

FIFA'dan Messi için Altın Top açıklaması Dünya Kupası finalinin ardından en değerli oyuncu ödülünü (Altın Top) neden Messi'nin kazandığına FIFA açıklık getirdi.

Dünya Kupası'na ne oldu?

Dünya Kupası'na ne oldu? Almanya A Milli Futbol Takımı'nın kazandığı Dünya Kupası'nın başına ne geldi?

Mesut Özil: Adımı tarihe yazdırdım

Mesut Özil: Adımı tarihe yazdırdım Almanya Milli Takımı ile 2014 FIFA Dünya Kupası'nı kazanan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil çarpıcı açıklamalar yaptı

Alman futbolcular Güney Amerikalılar ile dalga geçtiler

Alman futbolcular Güney Amerikalılar ile dalga geçtiler Almanlar'ın Berlin'deki şampiyonluk kutlamalarında ortaya çıkan bir görüntü büyük yankı uyandırdı.

Dünya Kupası'nda harcama rekoru Amerikalılarda

Dünya Kupası'nda harcama rekoru Amerikalılarda Dünya Kupası boyunca taraftarların yaptığı harcamalar ilginç bir istatistiği ortaya çıkardı.

TREND HABERLER