MAÇ ANLATIMLARI

Dünya Kupası finali 360 derecelik ultra HD kameralarla kaydedilecek

Dünya Kupası finali 360 derecelik ultra HD kameralarla kaydedilecek 2014 FIFA Dünya Kupası finalinde Almanya ile Arjantin arasında oynanacak şampiyonluk maçı bir ilke tanıklık edecek.

Ortaya çıkan bu görüntü gündeme oturdu

Ortaya çıkan bu görüntü gündeme oturdu Romero'nun kurtarışı sonrası ortaya çıkan bu görüntü gündeme oturdu.

FIFA Dünya Kupası'nın en iyileri adaylarını açıkladı

FIFA Dünya Kupası'nın en iyileri adaylarını açıkladı 2014 FIFA Dünya Kupası’nın Altın Top, Altın Eldiven ve En İyi Genç Oyuncu adayları belli oldu.

Alejandro Sabella görevi bırakacağı açıklandı

Alejandro Sabella görevi bırakacağı açıklandı Arjantin Teknik Direktörü Alejandro Sabella'nın, final maçı nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın görevi bırakacağı açıklandı.

İşte Dünya Kupası finalinin hakemi

İşte Dünya Kupası finalinin hakemi Almanya ile Arjantin arasında oynanacak final maçını kim yönetecek?

Franz Beckenbauer Arjantin - Almanya maçını yorumladı

Franz Beckenbauer Arjantin - Almanya maçını yorumladı Almanya'nın efsane isimlerinden Franz Beckenbauer, Dünya Kupası final maçını yorumladı..

Zico Scolari'nin gitmesi gerektiğini söyledi

Zico Scolari'nin gitmesi gerektiğini söyledi Brezilya futbolunun efsane ismi Zico Almanya karşısında alınan ezici mağlubiyetin sorumlusunu buldu.

FIFA Arjantin'e 336 bin dolar ceza verdi

FIFA Arjantin'e 336 bin dolar ceza verdi FIFA düzenlenen basın toplantılarına oyuncu göndermeyen Arjantin'e 336 bin dolar ceza verdi.

Dünya Kupası'nın en çok aranan 11'i

Dünya Kupası'nın en çok aranan 11'i İnternet kullanıcılarının en çok merak ettiği takım, stadyum, hakem ve oyuncular hangileri?

Mesut Özil'in köyünde Dünya Kupası heyecanı

Mesut Özil'in köyünde Dünya Kupası heyecanı Mesut Özil'in memleketi Zonguldak'a bağlı Devrek Hışıroğlu Köyü'nde farklı bir heyecan yaşanıyor.

TREND HABERLER