MAÇ ANLATIMLARI

7'lik olan Brezilya Türkiye'ye rakip oluyor!

7'lik olan Brezilya Türkiye'ye rakip oluyor! Brezilya Milli Takımı, Dünya Kupası'nın ardından ülkemize gelmeye hazırlanıyor.

2014 Dünya Kupası'nda tweet rekoru

2014 Dünya Kupası'nda tweet rekoru 2014 FIFA Dünya Kupası yarı finalinde Almanya'nın Brezilya'yı 7-1 yendiği karşılaşma, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Almanya dünya kamuoyunu da şaşkına çevirdi

Almanya dünya kamuoyunu da şaşkına çevirdi Dünya Kupası yarı final karşılaşmasında Brezilya'yı 7-1 mağlup eden Almanya, dünya kamuoyunu da şaşkına çevirdi.

Almanya halkı finale kalmanın mutluluğunu yaşadı

Almanya halkı finale kalmanın mutluluğunu yaşadı Brezilya'yı 7-1'lik skorla ezip geçen Almanya'da ülke halkı finale çıkmanın sevincini doyasıya yaşadı.

Cüneyt Çakır'a FIFA'dan müthiş gelir!

Cüneyt Çakır'a FIFA'dan müthiş gelir! Hollanda - Arjantin yarı final maçını yönetecek olan Cüneyt Çakır, müthiş bir gelir elde etti.

Brezilya'nın kaderi Haiti ile aynı

Brezilya'nın kaderi Haiti ile aynı Brezilya'nın Almanya karşısında aldığı 7-1'lik ezici mağlubiyet kötü bir tesadüfe daha neden oldu.

Dirk Kuyt performansıyla tüm dünyanın dikkatini çekiyor

Dirk Kuyt performansıyla tüm dünyanın dikkatini çekiyor Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Dirk Kuyt, Brezilya'daki performansıyla tüm dünyanın dikkatini çekiyor.

Dilma Roussef twitter üzerinden bir mesaj yayınladı

Dilma Roussef twitter üzerinden bir mesaj yayınladı Brezilya Devlet Başkanı Dilma Roussef maç sonrası twitter üzerinden bir mesaj yayınladı..

Luiz Felipe Scolari yenilgiyi üstlendi

Luiz Felipe Scolari yenilgiyi üstlendi Brezilya'nın teknik direktörü Luiz Felipe Scolari, yenilginin sorumluluğunu üstlendi.

David Luiz'den özür ve itiraf!

David Luiz'den özür ve itiraf! Brezilyalı yıldız David Luiz, Almanya karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

TREND HABERLER