MAÇ ANLATIMLARI

Sao Paulo ve Recife kentinde olaylar çıktı

Sao Paulo ve Recife kentinde olaylar çıktı Brezilya'nın Almanya'ya 7-1 yenildiği yarı final maçı sonrası Sao Paulo ve Recife kentinde olaylar çıktı.

Almanya'da final sevinci

Almanya'da final sevinci Almanya'nın müthiş zaferi ülkede büyük coşku yarattı.

Mesut Özil yine yakalandı! Türkçe küfür...

Mesut Özil yine yakalandı! Türkçe küfür... Mesut Özil, kaçırdığı gole çok sinirlendi ve Türkçe küfür etti.

Brezilya'da sinirler maç sonrası gergindi

Brezilya'da sinirler maç sonrası gergindi Almanya'ya 7-1 mağlup olarak büyük bir hezimet yaşayan Brezilya'da sinirler de bir hayli gergindi.

Scolari'yi dillere düşüren hareket

Scolari'yi dillere düşüren hareket Brezilya'da teknik direktör Felipe Scolari'nin, oyuncularından birine yaptığı hareket çok konuşuldu.

Brezilya Almanya maçı canlı anlatım

Brezilya Almanya maçı canlı anlatım Dünya Kupası'nda bugün Brezilya ile Almanya finale kalan ilk takım olabilmek için mücadele etti..

Galatasaray Sinan Gümüş ve Kaan Baysal'ı renklerine bağladı

Galatasaray Sinan Gümüş ve Kaan Baysal'ı renklerine bağladı Galatasaray bombaları ard arda patlattı.. İki futbolcuyu renklerine bağladı

Miroslav Klose'den Dünya Kupası rekoru

Miroslav Klose'den Dünya Kupası rekoru Almanya'nın Brezilya'ya gol yağmuruna tuttuğu maçta takımının 2.golünü atan Miroslav Klose kupa tarihine geçti.

David Luiz'den Neymar'a destek

David Luiz'den Neymar'a destek Kolombiya maçında sakatlanarak turnuvayı kapatan Neymar'a Almanya maçı öncesi oyunculardan büyük bir jest geldi.

Tribünde 60 bin Neymar maskesi olacak

Tribünde 60 bin Neymar maskesi olacak Sakatlığıyla tüm Brezilyalıları üzüntüye boğan süper yıldız Neymar'a destek olmak amacıyla müthiş bir etkinlik yapılacak.

TREND HABERLER