MAÇ ANLATIMLARI

736 futbolcu arasında en çok koşan isim Sneijder

736 futbolcu arasında en çok koşan isim Sneijder 2014 Dünya Kupası'na yarı finalde penaltılarla Arjantin'e elenerek veda eden Hollanda'da bir istatistik daha ortaya çıktı

Almanya'nın Brezilya'yı elemesi Brezilya taraftarlarını üzdü

Almanya'nın Brezilya'yı elemesi Brezilya taraftarlarını üzdü Almanya'ya 7-1 gibi tarihi bir skorla yenilen evsahibi Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki coşku, yerini sessizliğe bıraktı.

Hollanda üçüncülük maçına hazır

Hollanda üçüncülük maçına hazır Yarı final maçında penaltılarla Arjantin'e elenen Hollanda üçüncülük maçında Brezilya ile karşılacak.

Neymar gözyaşları içinde basının karşısına çıktı

Neymar gözyaşları içinde basının karşısına çıktı Brezilya'nın yıldız oyuncusu Neymar, gözyaşları içinde basının karşısına çıktı ve kupa finalinde Arjantin'i destekleyeceğini açıkladı.

Wesley Sneijder Türk hakem Cüneyt Çakır'ı eleştirdi

Wesley Sneijder Türk hakem Cüneyt Çakır'ı eleştirdi Wesley Sneijder, Türk hakem Cüneyt Çakır ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı Arjantin tribününde

Acun Ilıcalı Arjantin tribününde Acun Ilıcalı, Hollanda - Arjantin maçını izlemek için Brezilya'ya gitti.

FIFA Suarez'in itirazını reddetti

FIFA Suarez'in itirazını reddetti İtalyan Chiellini'yi ısırmasının ardından Fifa tarafından büyük cezaya çarptırılan Suarez'e, yaptığı itirazın ardından cevap geldi.

Zekeriya Alp Cüneyt Çakır'a övgüler yağdırdı

Zekeriya Alp Cüneyt Çakır'a övgüler yağdırdı 2014 Dünya Kupası'nda Arjantin - Hollanda maçını yöneten Cüneyt Çakır'a övgü yağıyor..

Dünya Kupası finalinde papa savaşı!

Dünya Kupası finalinde papa savaşı! FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin ile Almanya arasında oynanacak final maçı ilginç şeyleri gündeme getirdi.

Arjantin'e finali getiren Mancini taktiği!

Arjantin'e finali getiren Mancini taktiği! Arjantin'de kaleci Romero yaptığı kurtarışlar ile penaltı atışlarına damga vurdu.

TREND HABERLER