MAÇ ANLATIMLARI

Christoph Kramer sakatlık anını anlattı

Christoph Kramer sakatlık anını anlattı Almanya Arjantin Dünya Kupası finalinde sakatlanarak oyundan çıkan Kramer sakatlık anını anlattı.

Dünya Kupası'ndan sonra yaprak dökümü

Dünya Kupası'ndan sonra yaprak dökümü Dünya Kupası'nın tamamlanmasının ardından 32 takımın arasında 12'si teknik patronlarıyla yollarını ayırdı.

Platini Almanya'yı tebrik etti

Platini Almanya'yı tebrik etti Almanya'nın Dünya Kupası şampiyonu olmasından sonra UEFA Başkanı Michel Platini konuyla ilgili mesaj yayınladı.

Scolari'nin ekibinden kovulma açıklaması

Scolari'nin ekibinden kovulma açıklaması Luis Felipe Scolari ve ekibinin Brezilya'nın başından kovulmasıyla ilgili şok bir gerçek daha ortaya çıktı.

Ray Whelan sonunda Rio polisine teslim oldu

Ray Whelan sonunda Rio polisine teslim oldu Dünya Kupası’ndaki karaborsa skandalında günlerdir aranan Ray Whelan sonunda Rio polisine teslim oldu.

Almanya Büyükelçiliğinde dev tabela

Almanya Büyükelçiliğinde dev tabela Almanya Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Thomas Kurz, Büyükelçiliği'nin girişine dev bir tabela astırdı..

Dünya Şampiyonası'na özel pul

Dünya Şampiyonası'na özel pul Almanya'nın, 2014 FIFA Dünya Kupası'nı kazanmasının ardından özel pul çıkaracağı bildirildi.

Messi'nin Altın Top Ödülü'nü alması şaşkınlık yarattı

Messi'nin Altın Top Ödülü'nü alması şaşkınlık yarattı Arjantinli Lionel Messi'nin gösterdiği performansla en iyi oyuncuya verilen Altın Top Ödülü'nü alması şaşkınlık yarattı.

Kamerun ikinci kaptanı Nicolas N'Koulou'nun babası öldürüldü

Kamerun ikinci kaptanı Nicolas N'Koulou'nun babası öldürüldü Kamerun'un 2. kaptanı Nicolas N'Koulou, babası N'Koulou Akongo'nun öldürülmesiyle sarsıldı.

Löw Götze'yi Messi ile motive etti

Löw Götze'yi Messi ile motive etti Almanya, Götze'nin uzatmalarda attığı golle devirdi ve Dünya Şampiyonu oldu. Götze'nin motivasyonu ise...

TREND HABERLER