YAZARLAR

Kötü Beşiktaş

Kötü denilen Beşiktaş, 8.maçında 7.deplasman galibiyetini aldı. Biri 90’da olmak üzere 3 gol attı. Üstelik 45.dk da net penaltısı verilmedi ve rakibi haksız bir şekilde 11 kişi tamamladı maçı.

Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]

Kötü denilen Beşiktaş, 8.maçında 7.deplasman galibiyetini aldı. Biri 90’da olmak üzere 3 gol attı. Üstelik 45.dk da net penaltısı verilmedi ve rakibi haksız bir şekilde 11 kişi tamamladı maçı. Bu sonuçla ilk yarının son maçına da lider girmeyi başardı Beşiktaş. Eksikleri, hataları şüphesiz var ama eleştirirken de bunu göz ardı etmemeliyiz. Peki Kara Kartal’ın aksayan yönleri nelerdi..

1.Osmanlıspor’un 1.golünde tüm defans hattının hatası olabilir ama tecrübeli bir kaleci, o pozisyonu takip etmeli ya daha çok öne çıkıp müdahale etmeli ya da kalesine dönüp zaman kazanmalıydı. Sonuç olarak Beşiktaş’ın iyi bir kaleciye ihtiyacı var.

2.Olcay Şahan en azından geçen yılkı kadar düzenli forma giymiyor ama oynadığı dönemlerde de önceki yıllara göre faydasız. Özellikle son maçlarda skora katkısı yok, bu bir tarafa defansif açından da mükemmel değil. Biraz oturma zamanı geldi artık..

3.Yıllarca Sergen-Tümer, Alex-Tümer, Delgado-Ricardinho vs. birlikte oynar mı gibi sığ tartışmalar yaşadık. Sosa-Oğuzhan ikilisi bize doğru bir kurguda nasıl oynanacağını gösterdi bugüne kadar. Lakin dünkü maçta Oğuzhan sarı kart görünce, Osmanlıspor çok hızlı geçti ortasahayı. Dolayıyla Beşiktaş Konya maçını da hasarsız geçip Veli ve Tolgay’ı takıma monte etmeli bir an önce.

Avrupa Liginden bence sürpriz bir şekilde elenen ve derbilerini ilk yarıda bitiren  Beşiktaş artık iç saha maçlarını tamamen Başakşehir’de oynayacak. Bu takımın motivasyonunu da pozitif etkileyecektir. Deplasman karnesi Pekiyi olan Beşiktaş ligin ikinci yarısında iç saha maçlarında da benzer bir performans gösterirse ilerleyen haftalarda rakipleri ile arasındaki puan farkını açacaktır..

 

Sevgili Okurlarım; bir süredir yazamıyordum. Geçtiğimiz günlerde, evimizin direği, başımızın tacı,  hayat rehberim, babamı toprağa vermenin üzüntüsünü yaşadım. Bu vesile ile gerek babama gerekse hepimizin kaybettiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun…

Yorumlar
TREND HABERLER