Ekim 2023 Haberleri

Gamenter ile Türk oyun geliştiricileri Almanya'ya yelken açıyor

Gamenter ile Türk oyun geliştiricileri Almanya'ya yelken açıyor Gamenter, Türkiye'nin oyun sektöründeki kümelenme girişimi olarak, yerel oyun ekosistemini güçlendirmek ve büyütmek amacıyla büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Gamenter, KOSGEB desteğiyle Türkiye'nin dört bir yanından gelen oyun geliştiricilerini Almanya'ya taşıyarak önemli bir rol üstlenecek.

Epic Games duyurdu! 550 TL değerindeki iki harika oyun ücretsiz oldu

Epic Games duyurdu! 550 TL değerindeki iki harika oyun ücretsiz oldu Her hafta çeşitli oyunları bedava sunarak oyunseverleri sevindiren Epic Games, şimdi iki harika oyunun ücretsiz olduğunu duyurdu. Duyuru, daha dün saatlerinde yapıldı ve Epic Games aboneleri, bu fırsatı kaçırmamak için hemen oyunları indirmeye başladı.

Profesyonel kalecilerin zihinsel yetenekleri: Futbolun bilinmeyen yönleri

Profesyonel kalecilerin zihinsel yetenekleri: Futbolun bilinmeyen yönleri Kalecilerin sahadaki diğer futbolculara göre sahip oldukları kognitif yetenekler konusunda henüz çok az bilgi bulunmaktadır, zira genellikle futbol araştırmaları fizyolojik farklılıklara odaklanmıştır. Ancak İrlanda'da gerçekleştirilen bir çalışma, profesyonel kalecilerin dünyayı benzersiz bir şekilde algıladığını ortaya koymaktadır.

Lionel Messi kendi hikayesini anlatan çocuk dizisi için Sony Music ile anlaştı

Lionel Messi kendi hikayesini anlatan çocuk dizisi için Sony Music ile anlaştı Ünlü Arjantinli futbolcu Lionel Messi, kendi hayat hikayesini anlatan bir animasyon dizisi projesi için Sony Music Entertainment ile büyük bir işbirliği anlaşması imzaladı. Bu heyecan verici projede, Messi'nin çocukluğundan gelen ilham ve futbol kariyerinin ötesindeki hikayesi ekrana gelecek.

İngiltere'den onay geldi! Microsoft Activision Blizzard'ı satın aldı

İngiltere'den onay geldi! Microsoft Activision Blizzard'ı satın aldı 2022 yılının ocak ayından bu yana devam eden Microsoft - Activision anlaşması sonunda hayata geçiyor. Birleşik Krallık'tan gelen son onayla birlikte, Microsoft, 68,7 milyar dolar karşılığında Activision-Blizzard'i bünyesine katıyor.

Disney oyun işine giriyor! EA Games ile görüşmeler başladı

Disney oyun işine giriyor! EA Games ile görüşmeler başladı Disney+ platformuyla sık sık gündemde olan Disney'in, oyun dünyasına adım atma hazırlıkları içinde olduğu haberleri yayıldı. Bir süredir, EA Games ile olası bir işbirliği konusunda ilgili olduğu iddia edilen şirket, bu projeleri hızlandırmış gibi görünüyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER