Nisan 2017 Haberleri

Beşiktaş Caner için Inter'e bu rakamı teklif etti

Beşiktaş Caner için Inter'e bu rakamı teklif etti Milano'ya giden yöneticiler Umut Güner ve Ali Naibi ikilisi, sözleşmesinde 1 milyon euroluk satın alma bedeli olan Caner Erkin için Inter'e 350 bin euro teklif etti.

Adnan Öztürk Dursun Özbek'i bombaladı

Adnan Öztürk Dursun Özbek'i bombaladı Galatasaray'da 2018'deki kongre öncesi başkan adaylığını açıklayan Adnan Öztürk, sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek'i sözleriyle adeta bombaladı.

Igor Tudor'dan yeni sezon için flaş karar

Igor Tudor'dan yeni sezon için flaş karar Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, futbolcuların üçlü savunmayı yapamadığını gördü, gelecek sezon da dörtlü savunma ile devam etme kararı aldı.

Galatasaray'da radikal karar! İlk 11'e 7 transfer...

Galatasaray'da radikal karar! İlk 11'e 7 transfer... Son iki sezondur daha Nisan ayı gelmeden şampiyonluk yarışına havlu atan Galatasaray ideal onbire Bruma’nın durumuna göre 7 veya 8 takviye yapacak

Lens transferi hakkında konuştu

Lens transferi hakkında konuştu Fenerbahçe’nin kiralık ismi Lens transferi hakkında konuştu

Galatasaray Fransa'da finalde!

Galatasaray Fransa'da finalde! Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Andre Vergauwen Kupası'nda finale yükseldi

Ersun Yanal'dan Gençlerbirliği itirafı

Ersun Yanal'dan Gençlerbirliği itirafı Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER