FENERBAHÇE

Lens transferi hakkında konuştu

Fenerbahçe’nin kiralık ismi Lens transferi hakkında konuştu

Lens transferi hakkında konuştu

Fenerbahçe’nin kiralık ismi, kalabilmesi için Sunderland ile sarı-lacivertlilerin anlaşması gerektiğini söyledi, “Kalmak istiyorum ve bunu yönetime söyledim. Ancak bu durum sadece bana bağlı değil” dedi.

Fenerbahçeli Lens, başarıya ulaşmanın en kısa yolunun Türkiye Kupası olduğunu söyledi.

TRT Spor’a konuşan Hollandalı futbolcu, “Başakşehir maçına iyi başlamadık ama daha sonraki dakikalarda kalitemizi ve seviyemizi gösterdik. Deplasmanda 2-2 bizim için güzel skor oldu. Rövanşta, 0-0 veya 1-1 bize yetiyor ama kendi sahamızda kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe Galatasaray maçında olay çıktı

Lens, bugüne kadar keşke ve iyi ki yapmışım dediği nelerin olduğu sorusuna, “Kendime daha fazla yatırım yapsaydım daha yüksek seviyelerde oynayan biri olabilirdim. İyi ki yapmışım dediğim ise; iyi ki Fenerbahçe’ye imza atmışım. Kariyerimde ikinci defa kiralık olarak bir kulüpte oynuyorum. Kiralık oynamak kolay değil” dedi.

Sunderland küme düştü! Lens geliyor...

Gelecek sezon hakkında da yorum yapan Jeremain Lens, “Benim kararım belli. Fenerbahçe’de kalmak istiyorum ve bunu yönetime söyledim. Ancak bu durum sadece bana bağlı değil. Fenerbahçe ile Sunderland’in anlaşması gerekir. Herkes benim Fenerbahçe’yi sevdiğimi biliyor” yorumunu yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER