Mart 2017 Haberleri

Beşiktaş maçında rekor kıracaklar

Beşiktaş maçında rekor kıracaklar Hafta sonu deplasmanda Çaykur Rizespor ile zorlu bir randevusu olan Trabzonspor, bir yandan da bir sonraki hafta Arena’da ağırlayacağı Beşiktaş maçı için çalışma yürütüyor.

Galatasaray'dan Wesley Sneijder'e net tavır

Galatasaray'dan Wesley Sneijder'e net tavır Galatasaray’ın ana gündem maddelerinden biri Wesley Sneijder...

Mesut Özil Bundesliga'ya dönebilir

Mesut Özil Bundesliga'ya dönebilir Fenerbahçe'nin transfer döneminde kadrosuna katmak istediği iddia edilen Mesut Özil geleceğiyle ilgili konuştu

Şenol Güneş'ten flaş karar!

Şenol Güneş'ten flaş karar! Beşiktaş yönetimi yeni sezon kadro planlamasını yapmaya başladı. Şenol Güneş, gelecek sezonun kadrosunu hazırlamaya başlarken tam 11 futbolcuyu göndermek istiyor.

Fenerbahçe'de müthiş operasyon

Fenerbahçe'de müthiş operasyon Yönetim, bu kez transferde elini çabuk tutuyor. Hedef, 2 ay içerisinde listedeki isimlerin işini bitirmek.

Galatasaray'ın hocası yıldızlarını seçti

Galatasaray'ın hocası yıldızlarını seçti Galatasaray, Igor Tudor'un isteğiyle iki stoper, sağ bek, sol bek, ön libero, kanat oyuncusu, bir de forvet olmak üzere toplam 7 oyuncu transfer etmek isterken menajerlerin uğrak yeri oldu.

Robin van Persie PSG'nin transfer listesinde

Robin van Persie PSG'nin transfer listesinde Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Robin van Persie için bir transfer iddiası da Fransa'dan geldi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER