Mart 2017 Haberleri

Dursun Özbek'ten Şükür ve Erdem açıklaması

Dursun Özbek'ten Şükür ve Erdem açıklaması Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihracının nedenini terör örgütüne üyelik olarak açıkladı.

Galatasaray'da gidecek ve kalacak oyuncular

Galatasaray'da gidecek ve kalacak oyuncular Galatasaray'da yeni sezon için planlar yapılıyor. Teknik direktör Igor Tudor ilk iş olarak savunmaya el attı..

Şamil Tayyar: G.Saray FETÖ'nün işgali altındadır

Şamil Tayyar: G.Saray FETÖ'nün işgali altındadır Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar 'G.Saray FETÖ'nün işgali altındadır' dedi.

Hollanda İtalya karşısında çöktü!

Hollanda İtalya karşısında çöktü! Bulgaristan mağlubiyeti sonrasında hocasını gönderen Hollanda, İtalya'ya da 2-1 yenildi.

Alexis Sanchez'den mükemmel frikik golü

Alexis Sanchez'den mükemmel frikik golü 2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Şili'nin Venezuela'yı 3-1 yendiği maça Sanchez'in serbest vuruştan attığı gol damga vurdu.

Ronaldo'nun zirveye tırmanışı devam ediyor

Ronaldo'nun zirveye tırmanışı devam ediyor Portekiz'in İsveç'e 3-2 yenildiği maçta bir kez rakip fileleri havalandıran Ronaldo, 71 golle milli takım formasıyla en çok gol atan futbolcular sıralamasında ilk 10'a girdi

Maicon Galatasaray'dan gelen teklifle şaşkına döndü

Maicon Galatasaray'dan gelen teklifle şaşkına döndü Sao Paulo'da forma giyen savunmacı Maicon Galatasaray'dan gelen teklifi görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER