Mayıs 2016 Haberleri

Galatasaray'a 2 maç ceza! Derbi seyircisiz!

Galatasaray'a 2 maç ceza! Derbi seyircisiz! Türkiye Baskebol Federasyonu (TBF), Galatasaray Odeabank'a 2 maç seyircisiz oynama ve 56 bin TL para cezası verdi.

Atletico Madridli futbolcudan özür mesajı

Atletico Madridli futbolcudan özür mesajı Atletico Madrid'in İspanyol futbolcusu Juanfran, Real Madrid maçında kaçırdığı penaltı nedeniyle taraftarlarından özür diledi.

Hırvatistan'da Hakan Çalhanoğlu korkusu!

Hırvatistan'da Hakan Çalhanoğlu korkusu! Fiorentina forması giyen Hırvat oyuncu Milan Badelj, EURO 2016 hakkında konuşurken, milli takımımız ve Hakan Çalhanoğlu hakkında da görüş bildirdi..

Fransa'ya götürülmeyecek futbolcular belli oldu

Fransa'ya götürülmeyecek futbolcular belli oldu 31 kişilik kadroyu 23'e düşürecek olan Fatih Terim, Fransa'ya götürmeyeceği 8 kişiyi hemen hemen belirledi.

 Abdullah Avcı Galatasaray'a yanıt verdi

Abdullah Avcı Galatasaray'a yanıt verdi Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçen yıl Medipol Başakşehir ile 5 yıllık bir anlaşma imzaladığını ve yoluna turuncu-lacivertli ekiple devam edeceğini dile getirdi.

Emre Çolak gitmeden hocası kovuldu

Emre Çolak gitmeden hocası kovuldu Galatasaraylı Emre Çolak'ın yeni sezonda formasını giyeceği Deportivo, teknik direktör Victor Sanchez'in görevine son verdi.

Mourinho ilk imzayı Rashford'a attırdı

Mourinho ilk imzayı Rashford'a attırdı Jose Mourinho'nun teknik direktörlük görevine geldiği Manchester United, genç yıldızı Marcus Rashford ile sözleşme uzattı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER