Mayıs 2016 Haberleri

Sinan Gümüş milli formaya kavuşuyor

Sinan Gümüş milli formaya kavuşuyor Fatih Terim'in, A Milli Takımı geniş kadrosunda Sinan Gümüş'ün de olduğunu söylemesi, Galatasaraylı oyuncuyu harekete geçirdi.

Türkiye-Hırvatistan maçı öncesi terör korkusu

Türkiye-Hırvatistan maçı öncesi terör korkusu İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Fransa'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) güvenlik açısından en riskli 5 maçtan birinin 12 Haziran'da Paris'te oynanacak olan Türkiye-Hırvatistan karşılaşması olacağını yazdı.

Milli Takım için atılan gazete manşetleri

Milli Takım için atılan gazete manşetleri Spor gazeteleri Milli Takım için bakın hangi manşetleri attı...

Mehmet Topal imza atıyor

Mehmet Topal imza atıyor Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi sona eren Mehmet Topal ile her konuda anlaştı. İşte Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'den alacağı ücret:

Vitor Pereira hedefi tutturamayınca planı değiştirdi

Vitor Pereira hedefi tutturamayınca planı değiştirdi Vitor Pereira, Fenerbahçe'deki ilk yılında hiçbir hedefi tutturamayınca gelecek planlarını bir anda değiştirdi.

Türk Messi Emre Mor izleyenleri büyüledi

Türk Messi Emre Mor izleyenleri büyüledi Danimarka doğumlu gurbetçi yıldız Emre Mor, Karadağ maçıyla birlikte futbolseverlerin huzuruna bir çıktı pir çıktı.

Aziz Yıldırım'a tarihi ceza kapıda

Aziz Yıldırım'a tarihi ceza kapıda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 1-0 kaybedilen Türkiye Kupası Finali’nin ardından ses getiren açıklamalar yapmıştı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER