Nisan 2016 Haberleri

Fenerbahçe Caner Erkin'e tüm kapıları kapattı

Fenerbahçe Caner Erkin'e tüm kapıları kapattı Caner Erkin'in ligde kalan 4 hafta öncesi affedilmesi ve takıma dönmesi beklenirken Fenerbahçe yönetiminden şaşırtıcı bir karar çıktı..

İnegölspor'a korkunç tehdit

İnegölspor'a korkunç tehdit Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşacak olan İnegölspor'un otobüsüne İstanbul'da ölüm tehditleri yazıldı..

Oscar Cardozo'ya teklif yağıyor

Oscar Cardozo'ya teklif yağıyor Sezon sonunda Trabzonspor ile yollarını ayıracak olan Oscar Cardozo, Portekiz kulüpleri ile görüşüyor.

Mahmut Uslu Galatasaray'ı hedef aldı

Mahmut Uslu Galatasaray'ı hedef aldı Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, bugün yapılan divan kurulu toplantısında çok tartışılacak ifadeler kullandı..

Felipe Melo'ya Brezilya'dan kötü haber

Felipe Melo'ya Brezilya'dan kötü haber Amerika’da düzenlenecek olan Copa Amerika’da Brezilya Milli Takımı kadrosu belli oldu.

Mario Gomez Beşiktaş'ta kalmak için şartlarını belirledi

Mario Gomez Beşiktaş'ta kalmak için şartlarını belirledi Sezon başında İtalya Serie A ekibi Fiorentina'dan kiralanan Mario Gomez'in, Beşiktaş'taki geleceğiyle ilgili olarak düşünceleri belli oldu.

Fenerbahçe borcunu açıkladı

Fenerbahçe borcunu açıkladı Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin toplam borcunun 243 milyon 556 bin 838 lira olduğu açıklandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER