Nisan 2016 Haberleri

Gençlerbirliği Başakşehir maçının sonucu ve özeti

Gençlerbirliği Başakşehir maçının sonucu ve özeti Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Gençlerbirliği sahasında Medipol Başakşehir ile yenişemedi.

Buz hokeyi oyuncusunun talihsiz anları

Buz hokeyi oyuncusunun talihsiz anları Amerikan Buz Hokeyi Ligi'nde oynanan maçta bir sporcunun kaskına rakip takım oyuncusunun sopası girdi.

Fenerbahçe'den devrim gibi Atatürk kararı

Fenerbahçe'den devrim gibi Atatürk kararı Fenerbahçe Spor Kulübü, Nisan Ayı Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda devrim gibi bir karar aldı.

Mersin İdmanyurdu'nu ilk teselli eden Rize başkanı oldu

Mersin İdmanyurdu'nu ilk teselli eden Rize başkanı oldu Çaykur Rizespor'a 2-0 yenilerek Süper Lig'e veda eden Mersin İdmanyurdu'nda futbolcuları ilk teselli eden Çaykur Rizespor başkanı oldu.

Sahaya giren köpek futbolcularla oynamak istedi

Sahaya giren köpek futbolcularla oynamak istedi Libertadores Kupası'nda oynanan Deportivo Tachira-Pumas maçında sahaya giren bir köpek izleyenleri gülümsetti.

Kenan Sofuoğlu ikinci sıradan başlıyor

Kenan Sofuoğlu ikinci sıradan başlıyor Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun beşinci yarışına ikinci sıradan başlayacak.

Freiburg Bundesliga'ya yükseldi

Freiburg Bundesliga'ya yükseldi Almanya İkinci Ligi'nde lider durumda bulunan Freiburg, sezonun bitimine 2 hafta kala Bundesliga'ya yükselmeyi garantiledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER