Eylül 2015 Haberleri

Astana Galatasaray maçı şifresiz kanal frekansları

Astana Galatasaray maçı şifresiz kanal frekansları Astana Galatasaray maçı, bu akşam 19:00'da oynanacak. Tivibu dışında birçok yabancı yayıncı kuruluş Astana Galatasaray maçını şifresiz yayınlayacak.

Volkswagen skandalı Wolfsburg’u vurdu

Volkswagen skandalı Wolfsburg’u vurdu Volkswagen, skandal sonrası karşısına çıkan ağır faturanın bir kısmını futbol kulübü Wolfsburg'a çıkaracak.

Barcelona'da Leverkusen maçında sakatlanan İniesta'nın durumu ciddi

Barcelona'da Leverkusen maçında sakatlanan İniesta'nın durumu ciddi Barcelona'da Rafinha ve Messi'nin ardından İniesta da sakatlandı.

Fenerbahçe Coca-Cola ile kasasını dolduracak

Fenerbahçe Coca-Cola ile kasasını dolduracak Fenerbahçe, formasının kol bölgesine reklam veren Coca-Cola ile kasasını dolduracak.

Hooijdonk 'En büyük tehlike Fernandao' dedi

Hooijdonk 'En büyük tehlike Fernandao' dedi Hem Fenerbahçe hem de Celtic'de top koşturan Pierre van Hooijdonk, UEFA Avrupa Ligi maçını yorumladı.

Terraneo'dan Pereira'ya balans ayarı!

Terraneo'dan Pereira'ya balans ayarı! Fenerbahçeli yöneticiler Giuliano Terraneo aracılığıyla Vitor Pereira'yı Van Persie konusunda uyardı.

Astana Galatasaray maçı Tivibu şifreli mi? Trt1 şifresiz mi?

Astana Galatasaray maçı Tivibu şifreli mi? Trt1 şifresiz mi? Galatasaray bugün Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. maçında Astana ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray Astana karşılaşmasını Tivibu mu yoksa TRT1'mi verecek? Detaylar haberimizide...

TREND HABERLER
TREND HABERLER