SÜPER LİG

Astana Galatasaray maçı Tivibu şifreli mi? Trt1 şifresiz mi?

Galatasaray bugün Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. maçında Astana ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray Astana karşılaşmasını Tivibu mu yoksa TRT1'mi verecek? Detaylar haberimizide...

Astana Galatasaray maçı Tivibu şifreli mi? Trt1 şifresiz mi?

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray 30 Eylül Çarşamba akşamı tarihi C grubu 2.maçında Astana ile karşılaşacak.

Sporseverlerin merakla beklediği Galatasaray Astana maçı hangi kanalda yayınlanacak? Astana Galatasaray maçını Tivibu Spor mu yoksa Trt 1 mi verecek? Ve bu maç şifreli mi şifresiz mi olacak? Ayrıntılar haberimizde.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. maçında Atletico Madris'le karşılaştı. Temsilcimiz rakibine 2-0 yenildi. Zorlu mücadelenin ardından Kazakistan'a uçan Sarı Kırmızılılar 2. maçta Astana ile oynayacak. Bu akşam TSİ ile 19:00'da başlayacak maçı Tivibu Spor 1 HD kanalı canlı ve şifreli yayınlayacak.



Galatasaray Astana karşısında galibiyet hasretini bitirecek mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Astana ile karşı karşıya gelecek Galatasaray, 9 maçtır galibiyete hasret. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 9 maçında galip gelemeyerek kötü bir seriye imza attı. Son maçında Atletico Madrid'e mağlup olarak, bu kulvarda üst üste 6. maçını kaybeden ve galibiyet özlemi 9 maça çıkan Sarı-Kırmızılılar, Astana karşısında bu şanssızlığını kırmaya çalışacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER