Ekim 2015 Haberleri

A Milli Takım'a sürpriz rakip!

A Milli Takım'a sürpriz rakip! A Milli Futbol Takımı, İstanbul'da Yunanistan ile hazırlık maçı oynayacak.

Fenerbahçe'den çılgın teklif

Fenerbahçe'den çılgın teklif Fenerbahçe, Porto'nun Brezilyalı stoperi için kesenin ağzını atçı Sarı-Lacivertliler 7 milyon Euro ile birlikte Alves'i teklif etti. (Takvim)

Trabzon Valisi Öz'den kafa karıştıran açıklama

Trabzon Valisi Öz'den kafa karıştıran açıklama Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzonspor-Gaziantepspor maçında hakemlerin yaklaşık 4 saat statta rehin tutulması olayı için açıklamalarda bulundu.

Aile Bakanı’ndan Hacıosmanoğlu'nun sözlerine yanıt

Aile Bakanı’ndan Hacıosmanoğlu'nun sözlerine yanıt Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sözlerine yanıt verdi.

Bu kadarına da pes! Kalecinin aklını aldı

Bu kadarına da pes! Kalecinin aklını aldı Hollanda Amatör Ligi'nde oynanan maçta Jordao Pattinama müthiş bir gol attı.

Hacıosmanoğlu'ndan Atatürk'ün sözleriyle ikinci özür

Hacıosmanoğlu'ndan Atatürk'ün sözleriyle ikinci özür Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor maçının ardından kullandığı ifadelerin yanlış anlaşılmasından dolayı istemeyerek üzdüğü kadınlardan ikinci kez özür diledi.

Trabzon'da kadınlardan İbrahim Hacıosmanoğlu'na tepki

Trabzon'da kadınlardan İbrahim Hacıosmanoğlu'na tepki Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Gaziantepspor maçı sonrasında dile getirdiği, "Adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız" şeklindeki sözlerine tepkilerin ardı arkası kesilmiyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER