Ekim 2015 Haberleri

İsmail Kartal: Hakemin kararları...

İsmail Kartal: Hakemin kararları... Galatasaray'a 4-0 kaybeden Eskişehirspor'da teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu..

Fenerbahçe'de  Lazar Markovic şoku

Fenerbahçe'de Lazar Markovic şoku Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Lazar Markovic, Osmanlıspor maçında sakatlandı..

Galatasaray en farklı skora imza attı

Galatasaray en farklı skora imza attı Galatasaray'ın Eskişehirspor karşısında aldığı 4-0'lık galibiyet, bu sezonki en farklı skoru oldu.

Hacıosmanoğlu'ndan Demirtaş'a sert yanıt!

Hacıosmanoğlu'ndan Demirtaş'a sert yanıt! İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Demirtaş kadınlara bu kadar değer veriyorsa, küçücük kızlar dağa çıkarılırken içi sızlamıyor mu?' dedi.

G.Saray'dan bu sezon bir ilk

G.Saray'dan bu sezon bir ilk Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ligde oynadığı iç saha maçlarda ilk kez yenik duruma düşmedi.

Galatasaray Eskişehirspor maçının sonucu ve özeti

Galatasaray Eskişehirspor maçının sonucu ve özeti Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, TT Arena'da Eskişehirspor'u 4-0 yendi. Goller Selçuk İnan, Burak Yılmaz (2) ve Bilal Kısa'dan geldi. Cimbom 21 puana yükselirken, Es-Es 4 puanda kaldı.

Fenerbahçe Osmanlıspor maçının sonucu ve özeti

Fenerbahçe Osmanlıspor maçının sonucu ve özeti Son 4 lig maçında sadece bir kez kazanabilen Fenerbahçe, deplasmanda Osmanlıspor'u 1-0 yendi. Galibiyet golünü gecenin başarılı ismi Alper Potuk kaydetti

TREND HABERLER
TREND HABERLER