Nisan 2014 Haberleri

Trabzonspor'dan Olcan için açık mesaj

Trabzonspor'dan Olcan için açık mesaj Trabzonspor İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, milli futbolcu Olcan Adın ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Barcelona stoper derdini bitiriyor

Barcelona stoper derdini bitiriyor Carles Puyol’un sezon sonunda takımdan ayrılacak olması nedeniyle stoper arayışlarına başlayan Barcelona yeni stoperini buldu.

Mesut Bakkal'dan Karabük açıklaması

Mesut Bakkal'dan Karabük açıklaması Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, deplasmanda oynayacakları Kardemir Karabükspor maçıyla ilgili açıklama yaptı.

Frank de Boer İngiltere'ye mi gidiyor?

Frank de Boer İngiltere'ye mi gidiyor? Ajax’ın başarılı teknik direktörü Frank de Boer, İngiliz kulübü Tottenham Hotspur’den teklif aldığını açıkladı..

G.Saray'a bomba Seedorf iddiası

G.Saray'a bomba Seedorf iddiası Milan ile yol ayrımında olan teknik direktör Clarence Seedorf’un gelecek sezon Galatasaray’ın başına geçebileceği iddia edildi.

Jose Mourinho kariyerini Chelsea'de noktalayacak

Jose Mourinho kariyerini Chelsea'de noktalayacak Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, kariyerini kulübünde sonlandırmak istediğini bildirdi.

Sivasspor hezimeti Beşiktaş'ı karıştırdı

Sivasspor hezimeti Beşiktaş'ı karıştırdı Sivasspor hezimeti sonrası Siyah-Beyazlı camia adeta karıştı. Yeni sezon için radikal kararlar geliyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER