DÜNYADAN FUTBOL

G.Saray'a bomba Seedorf iddiası

Milan ile yol ayrımında olan teknik direktör Clarence Seedorf’un gelecek sezon Galatasaray’ın başına geçebileceği iddia edildi.

G.Saray'a bomba Seedorf iddiası
Massimiliano Allegri ile sezon ortasında yolları ayıran Milan, teknik direktör olarak eski futbolcusu Clarence Seedorf ile anlaşmıştı. Fakat Hollandalı teknik adam da bu koltukta fazla kalacağa benzemiyor.

La Stampa'da çıkan habere göre Seedorf avukatlarıyla bir araya gelerek olası bir kovulma durumunda haklarını garanti altına almak için çalışmalara başladı. Milan'ın Seedorf ile yolları ayırdıktan sonra Filippo Inzaghi ya da Roberto Donadoni ikilisinden birini takımın başına getirmesi bekleniyor.

La Gazzetta dello Sport ise ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. Milan'dan gönderilecek olan Seedorf'un gelecek sezon Roberto Mancini'nin yerine Galatasaray'ın başına geçebileceği iddia edildi. Bilindiği üzere Mancini'nin adı son dönemde Tottenham ile anılıyor.

2002-2012 yılları arası Milan forması giyen Seedorf futbol kariyerini Brezilya'nın Botafogo ekibinde noktalamış ve hemen ardından da Milan'da teknik direktörlüğe başlamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER