Mart 2012 Haberleri

Nihat Özdemir beklentisini anlattı

Nihat Özdemir beklentisini anlattı Fenerbahçe'nin Başkan Vekili Nihat Özdemir, Skytürk 360 ekranlarından yaptığı açıklamada şike soruşturmasından Trabzonspor maçına kadar önemli açıklamalarda bulundu.

Egemen Korkmaz'dan Trabzon'a şok

Egemen Korkmaz'dan Trabzon'a şok Sezon başında Trabzonspor'dan ayrılarak Beşiktaş ile sözleşme imzalayan Egemen Korkmaz'ın, eski takımından alacakları karşılığında haciz işlemi başlattığı öğrenildi.

PFDK'ya ne zaman savunma verecek?

PFDK'ya ne zaman savunma verecek? Şike soruşturması kapsamında tutuklu olarak yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, PFDK'ya ne zaman savunma verecek?

Çağlayan'dan kareler

Çağlayan'dan kareler "futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım'ın da bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanık açılan davada tarihi gün.. işte tarihi günden çarpıcı kareler..

Real Madrid'den Müslümanlara jest

Real Madrid'den Müslümanlara jest İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'den Müslümanlara yönelik oldukça düşünceli bir davranış geldi

ultrAslan'dan yönetime şok bildiri!

ultrAslan'dan yönetime şok bildiri! Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan'dan yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile yapılan derbide çıkan olaylar nedeniyle Emniyet'e ve Galatasaray yönetimine sert tepki gösterildi..

Arsene Wenger men cezası verildi

Arsene Wenger men cezası verildi Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger 3 maçtan men cezasına çarptırıldı. Neden mi?

TREND HABERLER
TREND HABERLER