Mart 2012 Haberleri

Real Madrid'de yaprak dökümü

Real Madrid'de yaprak dökümü İspanya La Liga'nın ve Dünya futbolunun dev ekiplerinden Real Madrid'de İspanyol kaleci Iker Casillas için artık yolun sonuna gelindiği düşünülüyor.

F.Bahçe'den transfer yalanlaması

F.Bahçe'den transfer yalanlaması Fenerbahçe Kulübü, ABD'li oyuncu Quanitra Hollingsworth ile ilgili bir transfer girişimlerinin olmadığını açıkladı.

İngiliz taraftarlar Bebe ile alay etti

İngiliz taraftarlar Bebe ile alay etti Beşiktaş'ın İngiliz devi Manchester United'dan kiraladığı Bebe, Kırmızı Şeytanlar'ın taraftar sitelerinden 'Red Flag Flying High' adlı sitede tartışma konusu oldu.

Her şey Trabzonspor'u yenince başladı!

Her şey Trabzonspor'u yenince başladı! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ek savunmasından çarpıcı detaylar çıkıyor. İşte Trabzonspor'a suçlamalar ve çarpıcı sözler...

Erman Toroğlu o sözlere açıklık getirdi

Erman Toroğlu o sözlere açıklık getirdi Erman Toroğlu, dün gündeme adeta bomba gibi düşen TFF'ye yönelik yaptığı "Süs köpekleri" benzetmesinin ardından bugün düzeltme yayımladı...

Gekas ağlayarak veda etti

Gekas ağlayarak veda etti Kayserispor maçında aldığı darbe sonucunda sol diz yan bağlarından sakatlanan ve tedavi için ülkesine dönen Theofanis Gekas, Samsun'a geldi.

Galatasaray'a Necati Ateş sorgusu!

Galatasaray'a Necati Ateş sorgusu! Galatasaray Asbaşkanı Adnan Öztürk, şike soruşturması kapsamında Gayrettepe'deki emniyet müdürlüğünde ifade vermeye çağrıldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER