Ocak 2010 Haberleri

Fulya'daki kuleleri başınıza yıkarlar!

Fulya'daki kuleleri başınıza yıkarlar! Beşiktaş eski başkan adayı ve eski yöneticisi Hasan Arat, Mali Genel Kurul'da yaptığı konuşmada Yıldırım Demirören'e çattı...

Aksu'dan Demirören'e sert eleştiriler

Aksu'dan Demirören'e sert eleştiriler Beşiktaş'ta başkan adaylarından Murat Aksu, Mali Kongre'de yaptığı konuşmada Yıldırım Demirören'e ağır sözlerle yüklendi

Henin'i deviren Serena şampiyon oldu

Henin'i deviren Serena şampiyon oldu Avustralya Açık'ta bayanlar finalinde Belçikalı Justine Henin ile karşılaşan Serena Williams, rakibini yenerek şampiyon oldu.

Fener de istiyordu bizi tercih etti!

Fener de istiyordu bizi tercih etti! Erkekler 2. Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor'un başkanı Saner Ayar, Fener'in de istediği Hakyemez'in kendilerini seçtiğini söyledi.

Benitez'e Arda Turan mesajı

Benitez'e Arda Turan mesajı Adı sürekli Liverpol ile anılan Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan İngiliz basınından hiç düşmüyor.

Tottenham'da Woodgate şoku

Tottenham'da Woodgate şoku Tottenham'da oynayan savunma oyuncusu Jonathan Woodgate'in büyük ihtimalle sezonu kapattığı açıklandı.

Beşiktaş'ın toplam borcu ne kadar

Beşiktaş'ın toplam borcu ne kadar Beşiktaş'ın Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda siyah-beyazlı kulübün toplam borçu açıklandı..

TREND HABERLER
TREND HABERLER