Ocak 2010 Haberleri

Dilmen Arda ile Santos için ne dedi?

Dilmen Arda ile Santos için ne dedi? Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yeni transferi Dos Santos'u takımın genç yıldızı Arda Turan ile karşılaştırdı...

Beşiktaş için hangi manşetler atıldı

Beşiktaş için hangi manşetler atıldı Akşam

Beşiktaş'a Demirören transferleri

Beşiktaş'a Demirören transferleri 19 yaşında bir sol beke 6.5 milyon euro dünyanın başka neresinde verilir bilinmiyor ama beşiktaş onun için gaziantepspor'a bu parayı verdi. yıldırım demirören ısrarla ismail'in geleceğinin çok parlak olduğunu ve bu paraya değeceğini söylüyor. herşeyi zaman gösterecek.

Nonda F.Bahçe'yi geri çevirdi

Nonda F.Bahçe'yi geri çevirdi Galatasaray'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği Nonda'ya ezeli rakibi Fenerbahçe'nin talip olduğu iddia edildi

Mehmet Özdilek'in penaltı isyanı

Mehmet Özdilek'in penaltı isyanı Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, basın toplantısında maçın hakemini eleştirdi..

Beşiktaş'ın savaşçı ruhu döndü!

Beşiktaş'ın savaşçı ruhu döndü! Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımının savaşçı kimliğini sahaya yansıttığını söyledi.

Kara Kartal Bobo ile oruç bozdu..

Kara Kartal Bobo ile oruç bozdu.. Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Beşiktaş, Bobo'nun penaltıdan attığı golle evine 3 puanla dönmeyi başardı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER