Ağustos 2009 Haberleri

Türk menajere bir saldırı daha!

Türk menajere bir saldırı daha! Arena Boks Kulübü sahibi ve birçok ünlü boksörün menajeri Ahmet Öner’e yapılan saldırıların ardı arkası kesilmiyor.

Faruk Bayar Ankaragücü'nde

Faruk Bayar Ankaragücü'nde Transfer çalışmalarını sürdüren A.Gücü, Sivassporlu Faruk Bayer’i sezon sonuna kadar kiraladı.

Kayseri'de kara bulutlar dağıldı

Kayseri'de kara bulutlar dağıldı Turkcell Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Kayserispor'da, Denizlispor karşısında alınan 3-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Trabzon Karadeniz'de yüzler gülüyor

Trabzon Karadeniz'de yüzler gülüyor Trabzon Karadenizspor'un teknik direktörü Ahmet Özen, yeni sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Galatasaray'da Gökhan Zan şoku

Galatasaray'da Gökhan Zan şoku Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de yarın Ankaraspor ile oynayacağı maç öncesi sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşıyor!

Karin Melis Mey Fener için pistte

Karin Melis Mey Fener için pistte Dünya Şampiyonasında 6.80 metre ile Türkiye'ye bronz madalya kazandıran milli atlet Karin Melis Mey, İstanbul'a geldi.

Kartal'dan Rooney'e şok cevap

Kartal'dan Rooney'e şok cevap Devler Ligi'nde Beşiktaş ile rakip olan ManU'nun golcü ismi Rooney'in yaptığı saygısız açıklamalara Beşiktaş cephesinden yanıt geldi..

TREND HABERLER
TREND HABERLER