Ağustos 2009 Haberleri

G.Saray ve Ankara 11. randevuda

G.Saray ve Ankara 11. randevuda Galatasaray ile Ankaraspor, Turkcell Süper Lig'de yarın 11. kez karşı karşıya gelecek... İki ekibin karşılaşmalarında tablo şöyle:

4 büyükleri bekleyen büyük sıkıntı

4 büyükleri bekleyen büyük sıkıntı Kadrolarında barındırdıkları yıldız isimleri milli takımlara gönderen G.Saray F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u büyük skıntı bekliyor.

Bayern Münih Robben ile coştu

Bayern Münih Robben ile coştu Bundeliga'nın bir numaralı favorisi Bayern Münih, son şampiyon Wolfsburg'u Arjen Robben'in etkili futboluyla mağlup etti.

Skibbe Lincoln'ü yanına alıyor

Skibbe Lincoln'ü yanına alıyor G.Saray'dan sorunlu şekilde kopan ve henüz kendisine takım bulamayan Cassio Lincoln, Skibbe ile Almanya'da biraraya geldi

Sercan transferine Daum freni

Sercan transferine Daum freni Bursasporlu Sercan Yıldırım için pazarlıklarını sürdüren Fenerbahçe’ye bir engel de Teknik Direktör Daum’dan çıktı.

Real Madrid 3 puanla başladı

Real Madrid 3 puanla başladı Yıldızlar karması Real Madrid, La Liga'nın ilk maçında, sahasında Deportivo La Coruna'yı 3-2 mağlup ederek lige üç puanla başladı.

Tuncay yeni takımında siftah yaptı

Tuncay yeni takımında siftah yaptı Middlesbrough'tan önceki gün Stoke City'e transfer olan Tuncay Şanlı, yeni takımıyla ilk maçına çıktı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER