Haziran 2009 Haberleri

Poulsen'e Ada yolu göründü

Poulsen'e Ada yolu göründü İtalyan devi Juventus İspanyol yıldız Xabi Alonso'yu transfer etmek için İngiliz ekibi Liverpool'a David Trezeguet veya Christian Poulsen'i önerecek.

Süper Kupa'da adres değişti!

Süper Kupa'da adres değişti! UEFA tarafından her sezon düzenlenen UEFA Süper Kupa Finali'nin 2014 ve 2015 senelerinde düzenleneceği yerler belli oldu

Fener'den Simplicio için dev adım

Fener'den Simplicio için dev adım Fenerbahçe, bir süredir peşinde bulunduğu Palermolu Simplicio konusunda daha kararlı adımlar atmaya başladı.

Kaka’nın forma numarası belli

Kaka’nın forma numarası belli Real Madrid’in ses getiren transferlerinden Kaka’nın geleck yıl hangi forma numarasıyla oynayacağı belli oldu.

Erdoğan'dan Fener'e ağır sözler

Erdoğan'dan Fener'e ağır sözler Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Mehmet Topuz transferinde sıkıntılar yaşadıkları Fenerbahçe için ağır sözler sarfetti...

Galatasaraylı yıldız ajan çıktı

Galatasaraylı yıldız ajan çıktı Romanya'da yayınlanan bir gazete Popescu'nun komünist dönemde istihbarat elemanı olarak çalıştığını ileri sürdü..

Marsilya'nın Cisse ve Gonzalez hedefi

Marsilya'nın Cisse ve Gonzalez hedefi Fransız kulüp, Beşiktaşlı Cisse ve Portolu Gonzalez’i transfer etmek için temaslara başladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER