Haziran 2009 Haberleri

F.Bahçe defansına sürpriz isim

F.Bahçe defansına sürpriz isim Edu'nun da sakatlığı nedeniyle defansın göbeğinde sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi.

Fener'den R.Madrid'e mi gitti?

Fener'den R.Madrid'e mi gitti? Fenerbahçe ile sözleşme yenileyen Lugano’nun İspanya’nın önemli bir kulübüyle sözleşme imzaladığı açıklandı.

Ana Ivanovic'in gözyaşları

Ana Ivanovic'in gözyaşları Wimbledon'da 4. turda Venus Williams ile karşılaşan Sırp raket, ikinci sette sakatlanınca mücadeleyi gözyaşları içinde terk etti.

Rijkaard Servet Çetin'e ne söyledi?

Rijkaard Servet Çetin'e ne söyledi? Basının karşısına çıkan Servet Çetin Marsilya'ya transferiyle ilgili konuştu, Gökhan Zan sakatlığı hakkında yazılanlara cevap verdi.

Antalya'da Mehmet Özdilek krizi

Antalya'da Mehmet Özdilek krizi Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek yeni sezon için başlayan takım kampına katılmayarak yönetimi prosto etti...

Youla'dan Es Es'e 3 yıllık imza

Youla'dan Es Es'e 3 yıllık imza Eskişehirspor ikinci başkanı Mesut Hoşcan, Youla ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Haldun Üstünel'den 2 müjde birden

Haldun Üstünel'den 2 müjde birden Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel bir forvet biri de stoper olmak üzere 2 yabancı ile anlaştıklarının müjdesini verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER