Mart 2009 Haberleri

Fenerbahçeli futbolcu nişanlandı

Fenerbahçeli futbolcu nişanlandı Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Burak Yılmaz, İstem Atilla ile Antalya'da düzenlenen bir törenle nişanlandı.

Cassio Lincoln para basıyor

Cassio Lincoln para basıyor Cassio Lincoln'den sahada verim alamayan Galatasaray yönetimi, disiplinsiz Sambacı'ya kestiği cezalarla kasasını dolduruyor!

Bobo'dan Kayseri maçı için söz

Bobo'dan Kayseri maçı için söz İkinci kez baba olmanın sevincini yaşayan Bobo, “Kayseri maçında atacağım golü aileme armağan edeceğim” dedi.

Boruc Polonya'yı yine yaktı

Boruc Polonya'yı yine yaktı Celtic'in ve Polonya'nın başarılı olduğu kadar 'sakar' kalecisi Arthur Boruc, dün gece yeni bir skandala imza attı.

Figer herkesi böyle kandırdı

Figer herkesi böyle kandırdı F.Bahçe ve Beşiktaş’ın başına bela olan menajer Juan Figer için FIFA takibe geçti. Şenez Erzik ise müthiş açıklamalarda bulundu.

Belçika'nın hocasına ağır eleştiriler

Belçika'nın hocasına ağır eleştiriler Belçika'da, Bosna karşısında alınan mağlubiyetin şoku sürerken milli takım hocası Vandereyken'e yönelik sert eleştiriler yapılıyor.

Servet Fener maçına yetişecek mi?

Servet Fener maçına yetişecek mi? Galatasaray'da sakatlığı büyük sıkıntılara yol açan Servet'in en az 4 hafta daha oynayamayacağı belirtildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER