Mart 2009 Haberleri

Maldonado idmana çıktı

Maldonado idmana çıktı Fenerbahçe Eskişehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor...Uzun zamandır sahalarda görünmeyen Maldonado Samandıra'da çalışmalara başladı...

Egemen'in milli takım üzüntüsü

Egemen'in milli takım üzüntüsü Trabzonspor'un başarılı defans oyuncusu Egemen Korkmaz'ın milli takıma çağırılmadığı için moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

Marwijk galibiyetten memnun

Marwijk galibiyetten memnun Dün akşam Hollanda Amsterdam Arena’da İskoçya ile karşılaştı. Hollanda galibiyete üç golle ulaştı.Yönetim bu galibiyetin üstüne şunları söyledi..

Güney Afrika maçında Bosingwa yok

Güney Afrika maçında Bosingwa yok Chelseali oyuncu Jose Bosingwa, Portekiz’in dün İsveç ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmada bir sakatlık geçirdi...

Frank Rijkaard’ın talibi çok

Frank Rijkaard’ın talibi çok Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden transfer teklifi aldığı belirtilen Hollandalı teknik adam Rijkaard’ın, teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

Bursa Beşiktaş'a dava açıyor

Bursa Beşiktaş'a dava açıyor Bursa Başkanı, Beşiktaş’ın anlaşmaya uymadığını hatırlattı, “Ya Aydın’ı verirler, ya da 1 milyon dolar öderler” diye konuştu..

Barca Valdes'i satacak mı?

Barca Valdes'i satacak mı? Victor Valdes’in menajeri yeni kontrat görüşmelerine başlamadan oyuncuyla ilgilenen kulüplerden birine gidebileceklerini söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER