Şubat 2009 Haberleri

Hagi herkesin sorduğu soruyu yanıtladı

Hagi herkesin sorduğu soruyu yanıtladı Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi, herkesin konuştuğu soruyu yanıtladı.

Bank Asya'da şok istifa

Bank Asya'da şok istifa Bank Asya 1'inci Ligi takımı Giresunspor'un teknik direktörü Ali Eren Beşerler, görevinden istifa etti.

9 taraftar gözaltına alındı

9 taraftar gözaltına alındı Bursaspor-Kocaelispor lig maçının ardından, 5'i Bursasporlu olmak üzere toplam 9 taraftar gözaltına alındı.

Beşiktaş F.Bahçe'yi devirdi

Beşiktaş F.Bahçe'yi devirdi Potada 20. haftası dev bir mücadeleye sahne oldu. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi karşılaşmasında gülen taraf oldu.

Özdilek'ten mağlubiyet yorumu

Özdilek'ten mağlubiyet yorumu Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise oyuncularının iyi futbol oynadıklarını ve iyi mücadele ettiklerini dile getirdi.

Antalyaspor-Trabzonspor maçı..

Antalyaspor-Trabzonspor maçı.. Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Yanal'dan Yattara'ya mesaj

Yanal'dan Yattara'ya mesaj Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor galibiyetinden sonra LİG TV kameralarına şu açıklamayı yaptı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER